Ελάτε στην ομάδα μας!

Καριέρα

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε στέλεχος σε μια διαρκώς ανερχόμενη εταιρεία που σας δίνει ευκαιρίες για εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη δεξιοτήτων τότε σας περιμένουμε να γίνετε μέλος της Actnet Tax Solutions S.A.

Έχετε εμπειρία;
Έχουμε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που αναζητάτε

Στην Actnet Tax Solutions S.A. , με πάνω από 40 στελέχη σήμερα, αναπτυσσόμαστε συνεχώς για να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

 

Aναζητούμε ανθρώπους με όρεξη, όραμα και εμπειρία για να γίνουν μέλη της ομάδαςτης Actnet Tax Solutions S.A. και μαζί να συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε στους πελάτες μας για πάνω από 27 χρόνια.

Πρόγραμμα
Πρακτικής Άσκησης

Στην Actnet Tax Solutions S.A. προσφέρουμε θέσεις εργασίας και σε φοιτητές και αποφοίτους Οικονομικών σχολών που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση.

Με αίσθημα ευθύνης, στεκόμαστε δίπλα στους νέους  που αναζητούν εργασία, βοηθώντας τους να αποκτήσουν την απαιτούμενη προϋπηρεσία, κατάρτιση και εξειδίκευση που χρειάζονται για να εξελιχθούν σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με μεγάλο αριθμό πελατών και αναγκών. 

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που υπάρχουν διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είτε είστε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας είτε ένα πολλά υποσχόμενο νέο ταλέντο, αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Βιογραφικό*