Ελάτε να γνωριστούμε

Ποιοι Είμαστε

Η Actnet Tax Solutions S.A. είναι η εταιρεία που παρέχει εύρος υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από το 1996 σε διεθνείς πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις και δεσμούς επιτυχίας με τους πελάτες

Η Actnet Tax Solutions ιδρύθηκε το 1996 και από τότε αναπτύσσεται και εξελίσσει τις υπηρεσίες της αδιάλειπτα αφουγκραζόμενη έγκαιρα τις συνεχείς αλλαγές στον κλάδο της και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Τα τελευταία 15 έτη η Actnet Tax Solutions έχει αποκτήσει εξειδίκευση στον Τουριστικό κλάδο ως εξωτερικός συνεργάτης μεγάλων επιχειρήσεων του τομέα της Φιλοξενίας, ενώ παράλληλα έχει εξειδικευτεί στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εξειδικευμένων λύσεων, σε διεθνείς πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις που στοχεύουν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.

Πάνω από 40 έμπειρα στελέχη

Με αίσθημα ευθύνης, άριστης ποιότητας υπηρεσιών και πάνω από 40 έμπειρα στελέχη

Τα γραφεία της Actnet Tax Solutions στεγάζονται στο Κολωνάκι, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ διατηρεί συνεργασία με δύο επιπλέον γραφεία retail υπηρεσιών προς ιδιώτες. Η Actnet Tax Solutions  απασχολεί σήμερα πάνω από 40 στελέχη και η ομάδα της μεγαλώνει διαρκώς για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

Τα στελέχη της, τα οποία απαρτίζονται από έμπειρους λογιστές σε όλους τους κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων ή ιδιωτών, εκπαιδεύονται και επιμορφώνονται συνεχώς αποτελώντας το βασικό συγκριτικό της πλεονέκτημα για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.